UTS Hersevoort

In 1925 opgericht op de Molenweg 101 in Zwolle, reed de familie Hersevoort als een van de eerste verhuizers met een T-Ford door de landerijen van Overijssel. Vandaag de dag is UTS Hersevoort als professionele organisatie gegroeid naar een betrouwbare logistieke en facilitaire partner die zowel de particuliere als zakelijke markt diensten biedt die inspelen op uw specifieke wensen.

Specialist in projectverhuizingen en archiefopslag

Onze specialisatie als projectverhuizer en archiefspecialist heeft ons een leidende positie gegeven in de markt. Met een zeer modern archiefdepot in Zwolle en 95 kilometer archiefcapaciteit, bieden wij u de mogelijkheid te besparen op archiefbeheer en opslag. Ook bieden wij integrale oplossingen bij projectverhuizingen die specifiek zijn voor kantoren, zorgcentra, scholen, fabrieken en overheden.

Verhuizen (inter)nationaal

Gaat u een nieuwe woning betrekken in binnen- of buitenland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen.

Verhuizen en meeer

Naast verhuizen kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket. Een breed pakket aan doelgroep gerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing.

UTS Hersevoort is PPV gecertificeerd.

PPV

Contact

Bel mij terug

Offerte aanvragen

 

Neem contact met ons op