Bedrijfsverhuizing checklist

Minimale downtime

Met een bedrijfsverhuizing checklist krijg je een aardig beeld van wat er komt kijken bij het verplaatsen van je bedrijf of bedrijfsonderdeel. Dat scheelt je het nodige denkwerk in een hectische tijd. Maar om je tijdens de verhuizing een minimale downtime van de bedrijfsprocessen te garanderen, is heel wat meer nodig.

Bedrijfsverhuizing checklist, maar ook maatwerk

Elke branche en elk bedrijf kent zijn eigen specifieke procedures. Met een algemene bedrijfsverhuizing checklist kun je die procedures nooit helemaal exact weergeven. Een verhuizing vraagt dan ook altijd om maatwerk. Ook is het belangrijk om een integrale aanpak te hanteren. De zakelijke verhuizing zal namelijk impact hebben op meerdere mensen en meerdere bedrijfsonderdelen.

Uitbesteding

Overweeg je om de bedrijfsverhuizing of delen daarvan aan ons uit te besteden? Dit kan een interessante en kostenefficiënte keuze zijn. Wij garanderen je namelijk een verhuizing binnen planning en budget. Dat komt omdat we beschikken over branche specifieke draaiboeken. Bovendien zetten we een projectverantwoordelijke manager in die jouw business begrijpt. Die zorgt ervoor dat het draaiboek helemaal op maat gemaakt wordt voor jouw bedrijfsverhuizing. Hiermee kun je tijd en geld besparen. Je zult er in ieder geval beter door slapen.

Meer dan verhuizen alleen

UTS biedt uiteenlopende diensten aan, dus het blijft niet bij verhuizen alleen. Denk bijvoorbeeld aan het (de)monteren van de kantoorinventaris en het installeren van de ICT. Voor kunstwerken hebben we speciale transportmogelijkheden en geklimatiseerde opslag, voordat we deze op de nieuwe locatie plaatsen. We hebben nog veel meer aantrekkelijke diensten. Kijk hiervoor bij Diensten.

Bedrijfsverhuizing checklist maken

Welke diensten je afneemt, bepaal je helemaal zelf. Wij zijn erg transparant in onze tariefstelling en bieden je alle vrijheid om zelf te kiezen. We kunnen je volledig ontzorgen maar het is ook mogelijk om enkel advies van ons te krijgen. Dan sturen we bijvoorbeeld na de verhuizing onze handyman om de laatste klusjes te klaren. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op UTS. Om te beginnen met een bedrijfsverhuizing checklist die wij in nauwe samenwerking met jou opstellen.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Bel ons vandaag nog op 088 – 002 30 00.

Neem contact op