Bedrijfsverhuizingen

Van verhuizer naar totaal dienstverlener

Als je bedrijf of bedrijfsonderdeel gaat verhuizen betekent dat voor jou extra taken in je toch al drukke agenda. Daarom wil je graag zo veel mogelijk werk uit handen geven aan verhuisprofessionals waar je blind op kunt vertrouwen. UTS heeft al meer dan tientallen jaren ervaring met het uitvoeren van omvangrijke en complexe bedrijfsverhuizingen. We zijn in die tijd gegroeid van verhuizer tot totaal dienstverlener. Bovendien hebben we ons bekwaamd in branchespecifieke dienstverlening. Dus hoe complex en veelomvattend je zakelijke verhuizing ook is, met UTS als partner krijg je een vlekkeloze verhuizing en unieke totaaloplossing.

Minimale downtime bij bedrijfsverhuizingen

De continuïteit van je bedrijfsprocessen vormt voor ons een belangrijk uitgangspunt. Je wilt immers dat je medewerkers na de verhuizing zo snel mogelijk het werk kunnen hervatten. Dat betekent dat ze dan over alle faciliteiten kunnen beschikken. Maar ook dat ze zich thuis voelen. Want op die manier garanderen wij je een minimale downtime.

Heldere communicatie bij bedrijfsverhuizingen

We besteden dus veel aandacht aan jou en je medewerkers. Communicatie is daarbij het sleutelwoord. Want al is het maken van een goede verhuisplanning een vak op zich, we hebben er niets aan zonder jou en je medewerkers. Vandaar dat een heldere communicatie voor ons vanzelfsprekend is.

Integrale aanpak en maatwerk

Door onze ruime ervaring weten we dat elke bedrijfsverhuizing uniek is. Al beschikken we over branchespecifieke draaiboeken, ook jouw bedrijfsverhuizing vraagt om een maatwerk oplossing. Wat niet verandert is onze integrale aanpak. Elke verhuizing heeft immers gevolgen op verschillende terreinen. Met onze integrale aanpak houden we overzicht over het totale verhuisproject.

Projectverhuizing

We benaderen jouw bedrijfsverhuizing als een project en je krijgt je eigen projectverantwoordelijke manager. Die begeleidt je tijdens het hele verhuistraject en geeft advies bij het nemen van beslissingen. Onze manager weet wat voor jou belangrijk is en werkt volgens bepaalde kwaliteitsnormen aan je projectverhuizing.

Bespaar ook met onze verhuisservices

Je bespaart jezelf tijd en geld door de regie uit handen te geven. Ons uitgebreide dienstenpakket geeft je precies de ondersteuning die jij wenst voor jouw bedrijfsverhuizing.

Neem contact op