UTS: de bekende verhuizers

Meerdere vestigingen, diensten en branches

UTS is een landelijke, zeer bekende organisatie die al tientallen jaren actief is in complexe verhuisprojecten. Wij zijn ‘de bekende verhuizers’ en hebben vestigingen door heel Nederland. Bovendien zijn we gespecialiseerd in verschillende verhuisservices, bieden we tal van diensten en werken we voor uiteenlopende branches. Je ziet ons dus overal.

Servicedesk

We zijn ook de bekende verhuizers met één centraal aanspreekpunt. Het maakt niet uit welke dienst je wilt afnemen of voor welke vestiging je vraag is: onze medewerkers van de Servicedesk zorgen ervoor dat jouw verzoek bij de juiste persoon terecht komt. Een unieke service van UTS. Wat je vraag ook is, je kunt bij onze servicedesk terecht.

Specialisaties van de bekende verhuizers

Projectmanagement van complexe verhuisprojecten is wel onze meest bekende specialisatie. Onze integrale aanpak leidt tot kosten- en tijdbesparing. We zijn zeer vakbekwaam waardoor we ook gevraagd worden voor hele bijzondere verhuizingen. Bijvoorbeeld die van koning Willem Alexander en koningin Maxima naar Paleis Huis ten Bosch. Naast projectmanagement bieden wij ook slimme en flexibele opslagconcepten en verpakkingen aan. Verder kun je bij ons terecht voor het (de)monteren van meubels, ICT installaties of kabelmanagement en voor een heuse handyman. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus kijk ook eens op onze website.

MVO

Behalve ‘de bekende verhuizers’ heeft UTS de ambitie om de best presterende MVO onderneming in de Nederlandse verhuisbranche te zijn. Wij vinden het belangrijk dat toekomstige generaties kunnen leven en werken in een prettige omgeving. Wij werken toe naar een circulaire en inclusieve economie waarin plek is voor iedereen. Bovendien zijn wij al sinds 2007 bezig om de CO2 uitstoot te reduceren. In 11 jaar tijd hebben we onze CO2 uitstoot met 75% weten te verminderen. Bovendien compenseren we de overgebleven uitstoot volledig door te investeren in hoogwaardige klimaatprojecten.

De bekende verhuizers

Zoals je ziet timmert UTS hard aan de weg om een betrokken en verantwoordelijke logistieke partner te zijn waar klanten op kunnen bouwen. Een organisatie die voor elk vraagstuk over verhuizing en logistiek een branchespecifieke maatwerk oplossing bedenkt. UTS: de bekende verhuizers van jouw bedrijf!

 

Neem contact op