Verhuizen is meer

Verhuizen is meer dan het inpakken en verplaatsen van goederen. Je wil dat jouw mensen na de verhuizing weer snel aan de slag kunnen of dat jouw project zo compleet mogelijk is uitgevoerd. Daarom biedt UTS je extra diensten zoals montage en installatie aan.

Montage en installatie

Als alle inventaris op de plaats van bestemming is, zijn onze werkzaamheden nog niet voltooid. Want pas na inrichting van de ruimte, is de ruimte functioneel. Wij kunnen dit volledig voor je verzorgen. Dit betekent dat je meubels en apparatuur worden uitgepakt, gemonteerd en opgesteld of aangesloten. Zelfs de rommel ruimen we voor je op.

Vastgoedservices en schoonmaak

Naast het verzorgen van de montage en installatie van de meubels en de ICT, zorgen we er ook voor dat de ruimte verder ingericht wordt. Van het ophangen van gordijnen tot schilderijen. Aan het einde van de rit zorgt onze handyman ervoor dat de ruimte weer 100% functioneel en schoon is en direct in werking gesteld kan worden.

ICT services

Je ICT middelen zijn een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Daarom wil je dat na de verhuizing alles weer goed werkt. Onze dienstverlening varieert van het inventariseren van je ICT apparatuur en verhuizen van servers tot het aanleggen van de infrastructuur. Ook kunnen wij kabelmanagement realiseren. Per werkplek wordt de bekabeling weggewerkt. Dit vergroot de veiligheid (geen struikelgevaar) en bevordert de werkplekhygiëne.

 

Neem contact op
Verhuizen - verhuiswagen - UTS Nederland

Verhuizen

Verpakken,
Transport
Meer informatie
Projectmanagement - UTS Nederland

Projectmanagement

Organiseren, Coördineren
en Plannen
Meer informatie
Montage en installatie - UTS Nederland

Montage / installatie

(De)montage, ICT, Kabelmanagement
Meer informatie
Vastgoedservices icoontje - UTS Nederland

Vastgoedservices

Handyman, Huismeester, Beheer, Onderhoud
Meer informatie
archiefopslag checklist - UTS Nederland

Archief

Opslag, Beheer, Digitaliseren
Meer informatie
opslag icoon - UTS Nederland

Opslag

Containeropslag, Palletopslag, Opslagbeheersysteem
Meer informatie