Opslag

Slimme opslag

Voor goederen en inventaris is ruimte voor opslag nodig. Het kan slim zijn om deze goederen, meubels en machines – tijdelijk of permanent – bij ons op te slaan. Want onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar en hebben de perfecte condities.

Controle, veiligheid en verzekering

Om inzicht te krijgen in de goederen die bij ons in opslag zijn, verstrekken we inloggegevens van ons opslagbeheersysteem. Wij maken foto’s en via PC of smartphone geven we realtime inzicht in de actuele voorraad. Onze ruimtes zijn elektronisch beveiligd en voorzien van alarm en toegangscontrole. Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang. Waar nodig hebben we camera’s geplaatst. Ook tegen brand en ongedierte hebben wij onze opslagloodsen optimaal beschermd.

Kwaliteit van de opslag

Voor sommige goederen, zoals kunst, is het noodzakelijk dat luchtvochtigheid en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. Daarom beschikken we over geklimatiseerde opslagloodsen.

Voor alle soorten opslag

Wat de behoefte aan extra opslagruimte ook is, wij beschikken over de juiste oplossing. De afmeting en inrichting van de opslagruimte is afhankelijk van het volume en de vereiste condities van de goederen. En de registratie? Laat die maar aan ons over! Met ons opslagbeheersysteem is de status altijd te controleren.

Opslagdepots in heel Nederland

UTS heeft vestigingen door heel Nederland. Zodoende is er altijd een opslagdepot in de buurt. Of juist ver weg, als daarmee het logistieke proces beter ondersteund wordt. De logistieke processen kunnen dus eenvoudig geoptimaliseerd worden, want er is altijd een passend opslagdepot te vinden.

Duurzaam

In alles wat wij doen proberen wij het milieu te ontlasten en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom geven wij, indien gewenst, advies over opgeslagen goederen. Daarmee voorkomen we dat iets opnieuw besteld wordt, terwijl het al in de opgeslagen staat. Zo hebben we eerder klanten geadviseerd om hun opgeslagen stoelen opnieuw te laten bekleden door mensen van de sociale werkplaats. Zodoende hoefden er geen nieuwe stoelen te komen. Ook beschikken we over gespecialiseerde apparatuur om bureaustoelen (in opslag) grondig te reinigen, waardoor deze een 2e leven krijgen. Beide voorbeelden zijn niet alleen goedkoper, maar ook aardiger voor onze medemens en het milieu!

UTS biedt flexibele opslag

Met onze flexibele opslagconcepten leveren wij voor elke branche optimale logistieke oplossingen. Lees meer over opslag inboedel tarieven.

Neem contact op

Archiefopslag

Voor archiefopslag gebruiken we paternoste kasten, legbordstellingen en palletstellingen. De opslagruimte is alleen toegankelijk voor geautoriseerde archiefmedewerkers. Wij kunnen verschillende archiefdiensten aanbieden, afhankelijk van bijvoorbeeld de bewaartermijn, vertrouwelijkheid en condities. Lees meer over de mogelijkheden op de pagina Archief.

MaM ruimte

Een MaM (Multifunctionele Archief- of Magazijnruimte) ruimte is naar specifieke wensen in te richten: bijvoorbeeld met stellingen, klimaatbeheersing en beveiliging. Diverse hulpmaterialen zijn direct aanwezig zoals een lift, heftruck, verpakkingsmaterialen, dollies of rolcontainers. De opslagruimte is alleen toegankelijk voor bevoegde medewerkers en er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.

Bulk opslag

Bij afwijkende maatvoering kan gekozen worden voor bulkopslag. Dus zeer geschikt voor de tijdelijke opslag van grote partijen of bij grote diversiteit. Ook geschikt voor verschillende soorten opslag van één klant. Betaling vindt plaats per m2/m3 die daadwerkelijk in gebruik is.

Pallet Opslag

Palletopslag is uitermate geschikt voor bulkopslag zoals partijen, voorraden of onderdelen. De palletstellingen zijn vrij in te richten, waardoor volstaan kan worden met minimale opslagruimte en kosten. Binnen onze warehousing vinden diverse activiteiten plaats zoals voorraadbeheer, value added services en co-packing.

Containeropslag

Containeropslag is geschikt voor diverse soorten opslag. Opslagcontainers zijn 20ft, 25ft en 40ft en te vervoeren met onze eigen transportmiddelen. Container opslag is zeer efficiënt: de handling van de opslag wordt geminimaliseerd tot 1 x inladen en 1 x uitladen.