Verhuizen

Elke verhuizing is maatwerk

Verhuizen. Voor sommigen een welkome verbetering van de huidige situatie. Anderen vinden het een stressvolle gebeurtenis. Voor UTS? Dagelijkse kost. Maar wel altijd maatwerk. Want elk verhuisproject is uniek.

Verpakken, transport en opslag

UTS biedt je een totaaloplossing voor het verhuizen van je bedrijf of onderdeel ervan. Met een goede verhuisplanning zorgen we dat de daadwerkelijk uitvoering vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het verpakken, transport of de opslag van goederen, aan alles is gedacht.

Minimale downtime, kostenbesparing en één aanspreekpunt

Door onze perfecte voorbereiding is de ‘downtime’ van je bedrijf minimaal. En met de efficiënte en effectieve aanpak van onze projectmanagers bespaar jij kostbare tijd en geld. Bovendien heb je één aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt.

Erkende verhuizers met gespecialiseerde kennis

Als erkende verhuizers werken wij volgens hoge kwaliteitseisen waarmee wij ruimschoots voldoen aan de vastgestelde normen. We hebben dan ook al vele tientallen jaren ervaring in het managen van bedrijfsverhuizingen. In die tijd hebben we veel kennis opgedaan van specifieke branches. Door het veelvuldig uitvoeren van zeer complexe en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van de professionele projectverhuizers in Nederland. Daarom bieden wij ook jouw bedrijf gespecialiseerde branchegerichte dienstverlening.

Internationaal verhuizen

In de afgelopen tientallen jaren hebben wij ook talrijke internationale verhuizingen begeleid. Hier worden specifieke eisen aan gesteld, zoals bijvoorbeeld de manier van verpakken of de douaneregels. En of het nu gaat om het verhuizen van dieren of auto’s en om luchtvracht, zeevracht of vervoer over de weg: elke zorgeloze (internationale) verhuizing begint bij UTS.

“Medewerkers sluiten op vrijdag hun computer af en kunnen op maandag ongestoord verder werken. Het enige verschil is dat ze in een nieuw gebouw zitten.”

Veranderingsproces en onze verhuisdirigent

Verhuizen betekent voor je medewerkers, bewoners, studenten, patiënten of andere betrokkenen altijd verandering. Om hen goed voor te bereiden kunnen wij een verhuisdirigent inzetten. Die gaat met ze praten en de wensen goed in kaart brengen. Zodat zij zich na de verhuizing weer snel thuis voelen.

Neem contact op
Verhuizen - verhuiswagen - UTS Nederland

Verhuizen

Verpakken,
Transport
Meer informatie
Projectmanagement - UTS Nederland

Projectmanagement

Organiseren, Coördineren
en Plannen
Meer informatie
Montage en installatie - UTS Nederland

Montage / installatie

(De)montage, ICT, Kabelmanagement
Meer informatie
Vastgoedservices icoontje - UTS Nederland

Vastgoedservices

Handyman, Huismeester, Beheer, Onderhoud
Meer informatie
archiefopslag checklist - UTS Nederland

Archief

Opslag, Beheer, Digitaliseren
Meer informatie
opslag icoon - UTS Nederland

Opslag

Containeropslag, Palletopslag, Opslagbeheersysteem
Meer informatie