Project verhuizen

Projectverhuizing

Bij een projectverhuizing wil je ondersteuning van gespecialiseerde mensen die jouw business begrijpen. Of het nu gaat om het verhuizen van een kantoor, laboratorium, ziekenhuis met medische apparatuur of school maakt daarbij niets uit. De verhuizing moet tot in de puntjes geregeld worden.

Projectmanagers

De projectmanagers van UTS regelen de hele projectverhuizing van A tot Z. Bij zeer complexe verhuizingen wil je die regie maar wat graag uit handen geven aan onze projectmanagers. Zij beschikken immers over de nodige kennis en ervaring. Hun input is gedurende het hele traject erg waardevol. Uiteraard werken ze nauw met je samen. In elke fase van de complexe projectverhuizing zorgt de projectmanager ervoor dat de gewenste capaciteit wordt op- en afgeschaald. Dit maakt een gunstige tariefdifferentiatie mogelijk en de kwaliteit en flexibiliteit zijn gewaarborgd.

Voorbereidingsfase

Voor elke projectverhuizing geldt dat de voorbereidingsfase doorslaggevend is voor het succes van de verhuizing. De effecten van de projectverhuizing op andere onderdelen van de organisatie, worden goed in kaart gebracht. We kijken naar de effecten op de werkprocessen maar ook naar de impact op mensen. Zeker als het gaat om de bewoners of patiënten van zorginstellingen of studenten van onderwijsinstellingen. Zij worden door de verhuizing direct getroffen, vaak zonder te weten wat de noodzaak van de verhuizing is.

Draaiboek projectverhuizing

Onze projectmanagers leveren uiteindelijk een draaiboek op, waarin de projectverhuizing tot in het kleinste detail is vastgelegd. Zij waken er bovendien voor dat tijdens de verhuizing wordt vastgehouden aan het draaiboek, zodat er niets vergeten wordt.

UTS regelt alles

Dagplanning, verhuisvolgorde, veiligheidsmaatregelen; je hoeft er niet over na te denken want UTS regelt alles. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden directies en managers om de juiste keuze te maken. Wij bieden je een totaaloplossing en zorgen ervoor dat jij binnen planning en budget blijft. Vertrouw daarom op UTS. Meer weten? Bel ons; wij staan je graag te woord!

Neem contact op