UTS Van der Lee/Cors de Jongh

In 1901 werd het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.

UTS Van der Lee Verhuizingen is uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf voor zowel de zakelijke- als particuliere markt in binnen- en buitenland. Wij zijn een gespecialiseerde projectverhuizer en waarborgen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner in business.

De wereld is in de ban van het coronavirus. Ook bij UTS Van der Lee / Cors de Jongh blijven veiligheidsmaatregelen niet uit. Daarmee borgen wij de continuïteit van onze dienstverlening en de veiligheid van onze medewerkers. Met onderstaande maatregelen als uitgangspunt, voeren wij zoveel mogelijk verhuizingen uit.

Normaal brengen wij een vrijblijvende offerte uit via een taxatiebezoek. Nu doen we dit (ook) door een virtueel bezoek via videobellen.

We bekijken daarbij uw inboedel en maken een offerte op maat. We bespreken uw specifieke wensen.  De (video)taxatie vormt de basis voor uw offerte en verhuizing naar uw nieuwe woning!

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe wij met het coronavirus omgaan tijdens uw verhuizing.

Onze verhuizers volgen onderstaande richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld:

  • Houden 1,5 meter afstand.
  • Wassen onze handen regelmatig met water en zeep
  • Hoesten en niesen in de binnenkant van de elle boog
  • Maken gebruik van papieren zakdoekjes
  • Schudden geen handen.

Wat verwachten wij van u:

  • Is er een coronabesmetting in uw huishouden? Meld dit dan direct aan ons kantoor, wij zoeken naar een passende oplossing.
  • Is er binnen uw huishouden iemand ziek, waarbij het coronavirus nog niet is vastgesteld, dan verzoeken wij u diegene elders onder te brengen tijdens de verhuizing.
  • Houd afstand, minimaal 1,5 meter.
  • Verlaat uw woning totdat de verhuizing gereed is, uiteraard vragen wij u wel een controle ronde te doen op zowel laad- als losadres.
  • Schakel geen externe assistentie in tijdens uw verhuizing, zowel op het laad- als losadres.

Indien u nog vragen heeft over uw verhuizing kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer

030 - 247 6000 (vestiging Utrecht) / 020 – 585 8800 (vestiging Amsterdam)

of mailen naar info@utsvanderlee.nl  (vestiging Utrecht) of info@utscorsdejongh.nl (vestiging Amsterdam)

Radarweg 1
1042 AA Amsterdam

Neem contact op