Vacature Planner – fulltime

Krijg jij energie van het oplossen van de planningspuzzel? Houd jij je hoofd koel in drukke situaties, kun je goed communiceren en snel schakelen? Dan maken wij bij de Convoi – UTS Projectverhuizingen graag kennis met je! Convoi – UTS is toonaangevend in de uitvoering van logistieke diensten bij onderwijs, onderzoeks- en zorginstellingen en het uitvoeren van complexe verhuisprojecten, zoals ziekenhuizen, laboratoria, productiebedrijven, magazijnen en kantoren.

Wie ben jij

Jij kunt snel schakelen en houdt het overzicht, ook tijdens de drukkere momenten op de dag. Contacten met opdrachtgevers en leveranciers verlopen soepel en collega’s hebben jou er graag bij in het team. Jij…

 • hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • beheerst de Nederlandse taal goed, Engels is een pre;
 • hebt ervaring met of bent bereid tot het leren van ERP systemen;
 • hebt of bent bereid tot behalen van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA VOL);
 • bent bekend met het nationale wegennet;
 • hebt een geldig rijbewijs B.

Wie zijn wij

Convoi – UTS Projectverhuizingen is onderdeel van Convoi Groep; een internationaal opererend concern met vestigingen in 7landen. Convoi is gespecialiseerd in de voorbereiding en uitvoering van logistieke diensten, projectverhuizingen en industriële verhuis- en installatie activiteiten. Daarnaast ontwerpt, bouwt en onderhoudt Convoi Electrical & Automation technische installaties binnen de energiedistributie en industriële markt. De Convoi Groep heeft nu een omzet van 100 miljoen euro en 500 vaste medewerkers in dienst.

In het kort

Soort dienstverband: Fulltime
Rooster: Dagdienst
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Reiskostenvergoeding en opleidingsbudget
Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld
Taal: Nederlands (Vereist)
Werklocatie: Utrecht

Wat ga je doen

Jij plant de directe en ingeleende medewerkers, het materiaal en materieel op onze opdrachten voor de binnenlandse, zakelijke en logistiek markt. Dit doe je zo zorgvuldig en zo efficiënt mogelijk. Je werkt veel samen met je collega planners, maar ook met alle andere collega’s in de binnen- en buitendienst.

Als Planner;

 • Plan je de buitendienstmedewerkers, het materiaal en materieel zo optimaal mogelijk;
 • Beoordeel jij wanneer er extra medewerkers ingehuurd moeten worden, en regel je dit;
 • Zorg je dat elk team precies weet waar het moet zijn en water gedaan moet worden, je controleert dat de werkbonnen zo volledig en duidelijk mogelijk in;
 • Verzorg je de urenregistratie van de buitendienstmedewerkers;
 • Neem je actief deel aan de overleggen met de accountmanagers en operations manager;
 • Ben je betrokken bij de uitvoering van de planning en los je eventuele knelpunten snel op.

Salaris & Meer

Wij bieden je een uitdagende job in een gezellig team, een prima salaris op basis van kennis en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling (conform cao beroepsgoederenvervoer).

Binnen de Convoi Groep zijn er veel opleidingsmogelijkheden, bij ons begin je aan een loopbaan! Ons motto is daarom ook: Your Best Move.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@utsvanderlee.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-2476000 en vraag naar Ronald Bracké.