Internationale verhuizingen

Zorgeloos internationaal verhuizen

Bij UTS International vindt u alle expertise en ervaring die nodig is om internationale verhuizingen professioneel uit te voeren en te begeleiden.

Als klant krijgt u een persoonlijke coördinator toegewezen die uw verhuizing van het begin tot aan het einde begeleidt. Onze coördinatoren zijn goed getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het land van bestemming.  De coördinatie van uw verhuizing vindt plaats vanaf ons hoofdkantoor in Den Haag.

Verhuist u vanuit Nederland, dan voeren onze lokale UTS-vestigingen de verhuizing uit. Deze UTS teams zijn speciaal hiervoor opgeleid. Het overzees verpakken, het laden van uw persoonlijke eigendommen voor een internationale verhuizing, het opstellen van een correcte inventarislijst is vakwerk.

Ruime ervaring met internationale verhuizingen

UTS International heeft een uitgebreid netwerk van verhuispartners over de hele wereld. Wij zijn in staat naar elke mogelijke bestemming een verhuizing uit voeren.

Ook behoefte aan een zorgeloze internationale verhuizing? Kijk dan op onze website UTS International voor alle gegevens.

Neem contact op