Ziekenhuizen

Patiëntenveiligheid bij verhuizing van ziekenhuizen

Ziekenhuizen verhuizen vergt veel voorbereiding en coördinatie. Want behalve inventaris en goederen worden er ook mensen verhuisd: de patiënten. UTS beschikt over speciale, volledig toegeruste transportmiddelen waarin patiënten op een veilige manier verhuisd kunnen worden. Op deze manier hoeven er geen dure ambulances ingezet te worden en kan de zorg gewoon doorgaan.

Continuïteit van de zorg

UTS heeft bij alle verhuizingen een minimale downtime van het bedrijfsproces als doel. Dat geldt ook voor het verhuizen van ziekenhuizen. Hier geldt echter ook dat het zorgproces niet onderbroken wordt. De zorg wordt tijdens de verhuizing gecontinueerd. Zorgverhuizen is een echt specialisme van UTS.

Medische apparatuur van ziekenhuizen

Als zorgverhuizer hebben we dan ook speciale aandacht voor de medische apparatuur. De installatie van medische apparatuur luistert nauw. Daarom wordt deze door onze specialisten in samenwerking met de leveranciers van de medische apparatuur verzorgd.

Laboratoria

Ook voor de verhuizing van ziekenhuislaboratoria beschikken wij over de juiste mensen. Na een grondige voorbereiding verloopt de verhuizing volgens een gedetailleerd plan. Met bijzondere aandacht voor (de)montage, speciale verpakking en geconditioneerd vervoer van apparatuur en de inhoud van chemicaliënkasten, zorgen wij voor een snelle en vlekkeloze verhuizing.

Zorgverleners

Wij beloven dat de zorgverleners zich voor, tijdens en na de verhuizing volledig kunnen blijven richten op hun eigen taken. Dit doen we door alles rondom de verhuizing uit handen van de ziekenhuismedewerkers te nemen. Zorg verlenen is de expertise van het ziekenhuis, maar laat de verhuizing met een gerust hart aan UTS over.

Neem contact op