Logistieke facilitaire dienstverlening

Bij UTS mogen we ons op verschillende vlakken wel expert noemen: wij hebben in de loop der jaren heel wat kennis en ervaring vergaard, die we dagelijks inzetten voor onze klanten. Of het nu gaat om verhuizingen, opslag, logistiek of special deliveries, wij weten van de hoed en de rand. Toch is er altijd ruimte voor verbetering, die wij vooral zien in onze logistieke facilitaire dienstverlening.

Totaalplaatje voor uw logistieke situatie

Je herkent het vast wel: door overheidsmaatregelen moeten werknemers plots een thuiswerkplek. Hoe ga je dat regelen? Demonteer je zelf alle bureaus en schuif je ze in een busje om langs alle huisadressen te rijden? En welk bureau is van wie? Wie zorgt dat alles goed is aangesloten en op de juiste hoogte staat? Veel bedrijven liepen tegen dit soort problemen aan en schakelden UTS in. We zagen dat het vaak ontbreekt aan een totaaloplossing om de verschillende genoemde uitdagingen aan te gaan. In onze logistieke facilitaire dienstverlening combineren we al die losse deelgebieden tot één proces.

Logistieke uitdagingen

Het gaat ons verder dan het inrichten van kantoren en thuiswerkplekken. Denk bijvoorbeeld aan de uitdagingen van stadslogistiek, waarbij wij de logistiek in steden uitstootvrij, stil en overlastarm maken, met een opslagunit buiten het centrum. Of aan special deliveries; het leveren én installeren van gespecialiseerde apparatuur zoals multifunctionals of koffiemachines. Maar we richten ons ook op de opslag van materialen en voorraden, beveiliging daarvan en alle bijkomende administratieve processen zoals een online registratiesysteem dat zorgt voor een professionele afwikkeling van jouw logistieke processen.

Alles onder één dak

Het voordeel is dat jij alles uit handen kunt geven. Met onze ervaring en middelen zorgen wij voor zorgeloze logistieke facilitaire dienstverlening, om wat voor goederen het ook gaat. Wij houden de administratie bij, zorgen dat de juiste middelen op de juiste locatie komen te staan en zorgen ook dat alles perfect op zijn plek komt, aangesloten en wel.

Welke oplossing is voor jouw bedrijf de beste optie? De mogelijkheden zijn legio, we gaan er graag over met je in gesprek.