Branches

Verhuizen? Vertrouw op UTS

Een verhuizing betekent voor elk bedrijf een flinke verandering met veel impact. Een verhuizing heeft namelijk voor zowel mensen als bedrijfsprocessen gevolgen. Mis je de routine om de verhuizing efficiënt en geruisloos te laten verlopen? Vertrouw dan op UTS! Met onze jarenlange ervaring in talloze branches bieden we elk bedrijf precies de juiste verhuisservices.

Branchespecifiek

Wij hebben routine in complexe verhuisprojecten binnen uiteenlopende branches. Zodoende zorgen we voor stille verhuizingen in het onderwijs en hebben we extra aandacht voor de privacygevoelige informatie bij overheidsverhuizingen. In de vastgoedsector is juist onze handyman een veelgevraagde dienst, terwijl voor de meubellogistiek vooral het just-in-time principe en de meubelmontage belangrijk zijn. Ziekenhuizen en zorginstellingen vragen om gerichte aandacht voor de patiënten of bewoners. Het is de taak van onze verhuisdirigent om deze kwetsbare groep mensen die aandacht en geruststelling te geven. Lees verder bij de betreffende branche welke branchespecifieke verhuisdiensten we nog meer aanbieden. Kijk ook even bij Internationale verhuizingen want met ons wereldwijde partnernetwerk is UTS ook dan de juiste partner.

Minimale downtime

Bij elke verhuizing is vooral de voorbereidingsfase doorslaggevend voor een succesvol verloop. Voorop staat dat de bedrijfsvoering zo min mogelijk wordt verstoord door de verhuizing. Ongeacht de branche is het doel altijd een minimale downtime.

Bespaar tijd en geld

UTS heeft de ervaring en routine voor een zorgeloze verhuizing. Onze gedetailleerde voorbereiding en integrale aanpak garanderen een totaaloplossing op maat. Vanwege onze efficiëntie zijn onze verhuisservices kosten- en tijdbesparend. En natuurlijk van hoog niveau.

Landelijke dekking – één aanspreekpunt

We hebben vestigingen door heel Nederland. Dat maakt het eenvoudig om de juiste service te bieden. Want overal hebben we opslagdepots, handymen, verhuisdirigenten en andere diensten. Bovendien stelt het ons in staat om het aantal vervoersbewegingen te beperken. Want het is onze ambitie om de meest duurzame projectverhuizer van Nederland te worden. Ondanks de verschillende vestigingen heeft UTS één centraal aanspreekpunt waar je met alle vragen terecht kunt: de UTS Servicedesk. Dat maakt communiceren met ons erg eenvoudig. Staat jouw branche er niet bij? Geen nood, wij hebben slechts enkele voorbeelden genoemd. Neem contact op met onze Servicedesk, zij kunnen je altijd helpen.

Neem contact op