Zorgverhuizer

De zorgverhuizer

Verhuizen is voor ziekenhuizen en zorginstellingen een complex project. Want hoe leid je het verhuisproject zodanig dat het zorgproces blijft doorgaan? Het kan beslist met zorgverhuizer UTS. Want wij beschikken zo nodig over volledig toegeruste verhuiswagens waarin patiënten of bewoners op een veilige manier verhuisd kunnen worden. Op deze manier hoeven er geen dure ambulances worden ingezet en kan de zorg gewoon doorgaan.

Van begin tot eind

Als zorginstelling wil je dat patiënten of bewoners veel aandacht krijgen bij de planning en uitvoering van een verhuizing. Door UTS worden zij zoveel mogelijk ontzien. Maar ook voor familieleden, medewerkers en leveranciers is het belangrijk dat we alles van begin tot einde regelen. Want of je nu een ziekenhuis, laboratorium of zorgcentrum moet verplaatsen, voor alle betrokkenen brengt een verhuizing de nodige dynamiek met zich mee.

Gedetailleerde planning en regels

In de voorbereidingsfase, die soms wel een jaar kan duren, bereidt onze projectmanager het verhuisproject tot in de kleinste details voor. Dit resulteert in een nauwgezette verhuisplanning. Ons doel is om medewerkers, patiënten en bewoners volledig te ontzorgen. Zorgmanagers kunnen zo al hun aandacht blijven richten op het zorgproces. Door onze jarenlange ervaring in de zorg kennen wij de regels. Wij weten dus waar een verhuisproject in de zorg aan moet voldoen.

Verhuisdirigent

Een belangrijke rol is weggelegd voor de verhuisdirigent. Die kan – afhankelijk van de afspraken – praten met patiënten of bewoners over de praktische en administratieve gevolgen van de verhuizing. De dienstverlening van onze verhuisdirigent varieert van het maken van inrichtingstekeningen van de nieuwe woonruimte (kun je met je rollator wel achter de bank langs?) tot het helpen inpakken, overzetten van abonnementen of versturen van verhuisberichten.

Zorgverhuizer: geduld, tact en gepast tempo

Verhuisprojecten in de zorg vragen om een speciale aanpak. Hoe verhuis je bewoners van een zorginstelling? De nadruk ligt vooral op het begeleiden van patiënten of bewoners. Dat betekent heel zorgvuldig communiceren en met veel geduld, tact en een aangepast tempo de verhuizing managen. Vertrouw daarom op UTS.

 

Neem contact op