Verhuizingen in het onderwijs

Hoe verhuis je een school?

Voor verhuizingen in het onderwijs speelt de verhuisdatum een grote rol. Want om het onderwijsproces niet te verstoren, is de verhuisdatum niet flexibel in te plannen. Dat betekent verhuizen in het weekend of schoolvakantie. UTS heeft ruime ervaring in het verhuizen van alle soorten onderwijs: PO, VO, HBO of WO. Met onze strakke verhuisplanning, hoeven leerlingen en studenten geen schooldag te missen.

Verhuizingen in het onderwijs en privacygevoelige gegevens

Privacy is een ander belangrijk speerpunt bij het verhuizen van een school. Niemand wil dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens of bedrijfsinformatie. Wij hebben verschillende mogelijkheden om de privacy van gegevens te waarborgen. Kijk hiervoor bij Opslag en Archief. Maar onze projectverantwoordelijke manager kan je natuurlijk ook alles over deze alternatieven vertellen.

Geef de regie uit handen

Onze projectmanagers en -leiders begeleiden het hele verhuisproces. Tijdens de voorbereidingsfase maken we een uitgebreid draaiboek met gedetailleerde verhuisplanning. Vanwege onze efficiënte en effectieve aanpak houden schoolmedewerkers de handen vrij voor het onderwijsproces. Hoe complex een verhuizing ook is, UTS heeft de regie stevig in handen.

Verhuizingen in het onderwijs en weer snel thuis voelen

Wij willen dat leerlingen en medewerkers zich weer snel thuis voelen. Naast projectmanagement bieden we daarom verschillende verhuisservices aan. Bijvoorbeeld voor het inrichten van de nieuwe lokalen of om apparatuur aan te sluiten. Daar horen ook practicumlokalen, bibliotheken en gymnastieklokalen bij evenals digiborden en de complete ICT installatie.

Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor UTS een tweede natuur geworden. Net als scholen wil ook UTS toekomstige generaties een veilige en prettige omgeving geven. Daarom zijn wij Erkend Leerbedrijf, bieden wij stageplaatsen aan studenten, gebruiken wij milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, realiseren we onze verhuisprojecten CO2 neutraal en nemen we deel aan initiatieven om mensen – in Nederland en daarbuiten – te helpen op een manier die aansluit bij hun behoefte. Lees op onze MVO pagina meer over onze visie op duurzaam ondernemen.

Benieuwd hoe een schoolverhuizing in zijn werk gaat? UTS Van der Geest verhuisde het VCL in Den Haag, lees hoe zij een school verhuisd hebben.

Neem contact op