Zorginstellingen

Bewoners van zorginstellingen

Bij de verhuizing van zorginstellingen gaat het meestal niet alleen om inventaris en medewerkers. Want in de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg of bij verzorgingshuizen worden juist de bewoners verhuisd. Dat vraagt om extra zorgvuldigheid, want dit zijn vaak kwetsbare mensen. UTS zet daarom een heuse verhuisdirigent in, zodat de wensen van de bewoners goed worden geïnventariseerd. En UTS zet speciaal opgeleide zorgverhuizers in, die met veel geduld en tact omgaan met de bewoners en hun inventaris. Uiteraard wordt ook de rest van de verhuizing nauwkeurig voorbereid en uitgevoerd. UTS heeft immers veel ervaring als zorgverhuizer.

Verhuisdirigent inschakelen

Voor de bewoners kunnen we onze verhuisdirigent inschakelen. Die gaat met de bewoners en eventuele familieleden praten. Alle zorgen rondom de naderende verhuizing worden besproken en in kaart gebracht. Praktische zaken zoals verhuisberichten, abonnementen en tv aansluiting worden geregeld. Ook wordt met behulp van een plattegrond gekeken naar de gewenste indeling en kleurgebruik in de nieuwe woningen van de bewoners. Zo kunnen zij met een gerust hart naar hun nieuwe onderkomen. Dat is namelijk helemaal ingericht naar hun eigen wensen en met hun eigen vertrouwde meubels. De bewoners zullen zich weer snel thuis voelen.

Zorgverlening

Voor, tijdens en na de verhuizing heeft de continuering van het zorgproces de hoogste prioriteit. UTS heeft veel ervaring als zorgverhuizer en wij nemen alle zaken rondom de verhuizing voor onze rekening. Zo kunnen de zorgverleners blijven doen wat ze het beste kunnen: zorg verlenen. Dat is voor de zorgmedewerkers als voor de bewoners wel zo prettig.

Geruststelling

Vanwege die uiterst nauwkeurige voorbereiding, uitvoering en nazorg door UTS, kunnen zorgmedewerkers, bewoners én familie de verhuizing zonder zorgen tegemoet zien. Wij ontlasten alle betrokkenen en beloven dat de verhuizing soepel en efficiënt verloopt.

UTS; dé zorgverhuizer voor zorginstellingen

UTS begrijpt dat verhuizingen in de zorg een eigen dynamiek met zich meebrengen. Daar waar het kan, handelen we snel en doelgericht. Als de situatie er om vraagt, passen we ons tempo aan op de bewoners, familie en zorgmedewerkers. Zodat uiteindelijk iedereen zich gehoord en gezien voelt en vertrouwt op UTS; dé zorgverhuizer.

Benieuwd hoe een zorgverhuizing gaat? Lees dan ons artikel over de verhuizing van zorginstelling WZH Vliethof.

Neem contact op