Samenwerkingen

Op weg naar een circulaire economie

Het is onze ambitie om de meest duurzame organisatie te worden in de verhuisbranche. Eén van de manieren waarop we dit willen bereiken, is het hergebruiken van materialen. Hierbij is er nauwe samenwerking met andere bedrijven in de keten. Want door onze krachten te bundelen, kunnen we daadwerkelijk cirkelende materiaalstromen realiseren.

Transparante keten samenwerking

Alleen met een transparante samenwerking is efficiënte logistieke dienstverlening mogelijk. We werken graag samen met gelijkgestemde bedrijven op het gebied van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Vandaar dat we een verregaande samenwerking hebben met onderstaande bedrijven.

Samenwerking met Roldorent

Samenwerking Roldorent - UTS NederlandRoldo Rent verhuurt duurzame verhuismaterialen zoals kunststof boxen en rolcontainers. Vrijwel al onze verhuismaterialen komen van Roldo Rent. Daarnaast neemt Roldo Rent deel aan het ketenoverleg over ons MVO-beleid. Mede dankzij hun deskundige input is ons MVO beleid ambitieus maar wel haalbaar. Ook wisselen we informatie uit met Roldo Rent over opdrachten. Scanalytic is de dienst van Roldo Rent waarmee het door middel van RFID technologie (Radio Frequency Indentification) mogelijk is om verhuismaterialen te traceren. Voor klanten als de Belastingdienst en andere grote opdrachtgevers blijkt dit een succesvolle manier te zijn om het aantal vermiste materialen sterk terug te dringen.

Samenwerkingspartner Copiatek

Samenwerking Copiatek - UTS NederlandCopiatek is een bedrijf dat oude ICT apparatuur ophaalt, hernieuwt en zorg draagt voor hergebruik. Als dat niet meer mogelijk is, recyclen zij de materialen. Ook zorgen ervoor dat de gegevens op bijvoorbeeld servers, computers, laptops en mobiele telefoons vakkundig worden verwijderd (met certificaat). Copiatek zet daarvoor uitsluitend mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden onze opdrachtgevers aan om hun oude ICT apparatuur op verantwoorde wijze af te voeren en een tweede leven te geven door Copiatek.