Wat kost een verhuizing door erkende verhuizers?

Verhuizen?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan ga je een spannende tijd tegemoet. Er zijn veel vragen om over na te denken. Bijvoorbeeld: “Wat kost een verhuizing door erkende verhuizers?”. Want één ding is zeker. Je wilt dat de verhuizing goed wordt voorbereid en soepel verloopt. Dus dat je met erkende verhuizers in zee gaat, staat vast.

Tarief en project

Toch blijf je met die ene vraag zitten. Wat kost een verhuizing door erkende verhuizers? Die vraag is niet 1-2-3 te beantwoorden. Er zijn gewoonweg te veel factoren die invloed hebben op de prijs. Hoe groot is het verhuisproject bijvoorbeeld? Wat kun je eventueel zelf doen en wat niet? Misschien heb je het veel te druk met het managen van andere processen en wil je helemaal niets zelf doen. Daar is wel wat voor te zeggen. Ieder heeft immers zijn of haar eigen expertise.

Wat kost een verhuizing door Erkende verhuizers

Verhuizen is ons vak. Van verhuizen weten wij alles af. Bovendien zijn wij echte ‘Erkende verhuizers’. Dat betekent dus dat je kwaliteit krijgt. Wat kost een verhuizing door erkende verhuizers? Tja, ook wij kunnen daar geen zinnige uitspraak over doen. Althans nog niet! Want wij willen je geen mooie prijzen voorspiegelen die achteraf bijgesteld worden in jouw nadeel. Wat we wel kunnen beloven is dat je aan ons een hele prettige en betrouwbare verhuispartner hebt. We werken transparant, zodat jij goed kunt kiezen welke diensten op welk moment je van ons afneemt.

Besparing

Wij geloven dat je daarmee veel tijd en geld kunt besparen op erkende verhuizers kosten. Na tientallen jaren van ervaring in diverse branches kun je van ons verwachten dat wij vakbekwaam zijn. We zetten projectmanagers en –leiders in die jouw branche kennen. Zij zorgen voor een efficiënte en effectieve voorbereiding en uitvoering van de verhuizing. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid, dus aan alles wordt gedacht. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook niet over de prijs, want je beslist zelf welke diensten je door ons laat uitvoeren. Van slim verpakken en flexibele opslag tot de complete installatie van je ICT.

Landelijke dekking met één aanspreekpunt

UTS heeft vestigingen door heel Nederland en daardoor een landelijke dekking. Dat maakt het makkelijk om logistieke processen optimaal uit te voeren. Lokaal als het kan en nationaal als het nodig is. Of zelfs internationaal, want wij beschikken over een wereldwijd netwerk van ‘movemanagers’. Toch kun je met al je vragen terecht bij één loket: onze Servicedesk. Hier wordt je vraag direct beantwoord of doorgezet naar de juiste persoon. Zo word je snel en deskundig geholpen.

Betrokken verhuispartner

UTS is vooral een hele betrokken verhuispartner. Wij denken met je mee en geven je advies. Ook denken we aan het milieu en de samenleving. Daarom is ons beleid gericht op duurzaam ondernemen, op weg naar een circulaire en inclusieve economie. Zodat toekomstige generaties kunnen leven en werken in een prettige omgeving.

Lees meer op onze site wie wij zijn en waar we voor staan. Of stel aan onze Servicedesk de vraag: “Wat kost een verhuizing door erkende verhuizers?”. Dan weet jij binnenkort het antwoord.

Neem contact op