Kantoorinrichtingen meubileren

Een leverancier van kantoorinrichting is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig kantoormeubilair met een eigentijdse en eigenwijze uitstraling. Zo zorgen ze voor een inspirerende plek voor iedere werk-, zorg-, of leeromgeving, ongeacht of dat nu op kantoor is of thuis. Wij van UTS zorgen voor de levering, montage en plaatsing van hun producten voor meerdere leveranciers van kantoormeubilair.

Projectmatig inrichten

Je kunt een leverancier van kantoorinrichting benaderen voor grote en kleine projecten, voor ieder soort bedrijf. Dankzij hun ervaring op de werkvloer kunnen zij je perfect adviseren over de juiste kantoormeubelen en -middelen, die passen bij de uitstraling van jullie bedrijf. Of het nu gaat om een speciale ruimte voor scrum, vergaderingen, flexwerkplekken, thuiswerkplekken of kantoorunits, je wordt volledig ontzorgd voor een prettige kantooromgeving.

Zorgeloos

Voor de uitvoering van het project werken wij samen met verschillende leveranciers van kantoorinrichting. Onze combinatie van logistieke en facilitaire dienstverlening past perfect bij hun wensen. Wij verzorgen namelijk de opslag van hun kantoormeubilair en kunnen direct vanuit die voorraad leveren op iedere gewenste locatie. Eenmaal op locatie, zorgen we voor de montage en het plaatsen van de nieuwe kantoormeubelen. Daarin gaan we nog een stapje verder, waarbij we de bureaus en bureaustoelen op de juiste ergonomische hoogte instellen. Het verpakkingsmateriaal ruimen we natuurlijk netjes op – en indien gewenst nemen we de oude kantoormeubelen meteen mee.