Thuiswerkplekken

Door de Covid19-pandemie hebben we allemaal kennisgemaakt met thuiswerken en de mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Voor veel ondernemingen is thuiswerken een nieuwe manier van werken geworden, waar werknemers bewust voor kunnen kiezen. Levert jouw organisatie in zo’n geval de werkplek, dan is het praktisch om de logistiek daarvan uit handen te geven.

Zorgeloze inrichting

Het prettige van de combinatie tussen logistieke en facilitaire dienstverlening is dat je nergens meer aan hoeft te denken. Selecteer uit onze voorraadbeheersoftware de juiste kantoormiddelen en vertel ons waar ze naartoe moeten. Wij zorgen vervolgens dat je voorraad wordt bijgewerkt, de meubelen op de juiste (thuiswerk)plek komen én dat ze netjes worden geplaatst en geïnstalleerd, zodat jouw werknemer direct aan de slag kan op een ergonomisch afgestelde werkplek.

Alles onder controle

Dankzij ons voorraadbeheersysteem weet jij bovendien precies wie er een bureau heeft, waar alle stoelen zijn gebleven en welke PC’s bij wie in huis staan. Ieder meubelstuk kunnen we voorzien van een tag, zodat we precies kunnen bijhouden waar alles staat. En treedt een werknemer uit dienst of komt deze weer structureel naar zijn vaste werkplek? Dan halen wij natuurlijk alles op om het op te slaan of elders te plaatsen.

Verantwoord en goed

Door de logistiek van thuiswerkplekken uit handen te geven, zorg je dat het kantoormeubilair en de apparatuur veilig worden vervoerd. Daarnaast zorgen onze experts ervoor dat alle meubels goed op hoogte worden gezet en op de juiste plek wordt neergezet, zodat jouw werknemers volgens de richtlijnen van de Arbo aan het werk kunnen.