Special deliveries

Sommige leveringen zijn zo specialistisch, dat je ze zelf niet makkelijk kunt verplaatsen of aansluiten. Je kunt dan separaat afspraken maken met een logistiek bedrijf en een monteur, maar om die afspraken op elkaar af te stemmen is nog niet zo eenvoudig. Dankzij onze experts kunnen wij een totaalplaatje leveren.

Alles in één oplossing voor logistiek

Zo leveren we koffiemachines voor bedrijven. De fabrikant in kwestie heeft de apparaten bij ons in opslag gezet. Wordt er een bestelling gedaan, dan krijgen wij de opdracht om het apparaat uit onze voorraad te leveren en aan te sluiten. Wij verzorgen het transport, zorgen dat er een monteur is om het apparaat direct aan te sluiten en zorgen uiteraard dat al het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat worden afgevoerd. Zowel de opdrachtgever als de klant heeft er geen omkijken naar.

Logistieke uitdagingen

Als koppeling met onze logistieke achtergrond verzorgen wij voor meerdere opdrachtgevers de installatie van pakketautomaten: onbemande servicepunten waarmee consumenten eenvoudig hun pakketten kunnen ophalen, terugsturen en verzenden vanuit één locatie Voor de consument makkelijk – zij hoeven niet meer langs verschillende adressen – maar ook voor transportbedrijven en koeriers is het makkelijker en veel efficiënter werken. Wij nemen voor hen het hele logistieke proces uit handen, van opslag tot transport en natuurlijk de montage en installatie, tot en met het testen.