Zoek jij een checklist verhuizen particulier?

Je gaat verhuizen!

Proficiat! De kogel is door de kerk. Je gaat verhuizen! Maar nu? Waar moet je allemaal aan denken? Het is fijn om dan een checklist verhuizen particulier te hebben. Komt dat even goed uit. Want zo’n ‘verhuizen lijst’ hebben wij. Daar kunnen wij je dus alvast bij helpen.

Thuis in elke verhuizing

Die checklijst verhuizen particulieren is al heel handig. Maar natuurlijk kunnen wij je verder helpen. We zijn tenslotte een verhuisbedrijf. Er komt namelijk best veel kijken bij een verhuizing. Ga je binnen je eigen woonplaats verhuizen? Of naar een plaats elders in Nederland? Misschien ga je zelfs de landsgrenzen over. Voor ons maakt dat niet uit. Wij zijn thuis in elke verhuizing.

Voorbereiding en planning

Natuurlijk begin je met een goede voorbereiding van de verhuizing. Eigenlijk gaat hier de meeste tijd in zitten. Want hoe beter de voorbereiding, hoe beter de planning die daar uit komt rollen. Met deze planning heb je de basis voor een perfect uitgevoerde verhuizing.

Hoe kunnen wij je helpen?

UTS helpt je graag bij jouw verhuizing. Je bepaalt zelf wat we voor je doen. We kunnen alles voor je inpakken, van stickers voorzien, verplaatsen, uitpakken en zelfs meubels monteren en je tv aansluiten. Zo word je volledig ontzorgd. Maar misschien wil je je spullen toch liever zelf inpakken. Dan krijg je stickers van ons om op de verhuisdozen te plakken. Wij kunnen je ook alleen advies geven en hulp voor na de verhuizing. Dan doe je de verhuizing zelf en sturen wij je na de verhuizing onze handyman. Die kan veel klusjes voor je klaren, bijvoorbeeld schilderijen ophangen of je computer aansluiten.

Checklist verhuizen particulier

Misschien ben jij een zeer ervaren verhuizer en pak je zelf de boedel in en zet je de kast in elkaar. Dan heb je alleen onze checklist verhuizen particulier nodig. Onze ‘verhuizen lijst’ vind je hier Checklist 1 HR. Heb je dan al eens overwogen om te werken bij een betrokken en collegiale organisatie in hoogstaande verhuisoplossingen? Want bij UTS is alles mogelijk!

Voor bedrijven hebben wij ook een bedrijfsverhuizing checklist.

Neem contact op