Jouw werkomgeving anderhalve meter proof

Afgelopen week deden premier Rutte en minister Hugo de Jonge tijdens een persconferentie de volgende uitspraken: ‘Nederland zal zich moeten voorbereiden op de ´anderhalve-meter-samenleving´ en ‘denk als bedrijfsleven en overheid nu al na over de invulling hiervan’.

Wij informeren je hierbij dat wij binnen UTS samen met UTS Projectmanagement een taskforce hebben opgezet om hierin de kennis en bewezen maatregelen te bundelen en te kunnen inzetten bij onze relaties om hun werkomgeving anderhalvemeter-proof te maken. In deze taskforce zitten projectmanagers met ruime ervaring in huisvestingsvraagstukken.

Denk hierbij aan het ontwerpen en (her)inrichten van, vergaderruimtes, ontvangstruimtes, bedrijfsrestaurants, loop(verkeer)richtingen, gebruik van openbare ruimtes, pantry’s, liften en trapopgangen. Dit uiteraard conform de geldende RIVM-norm.

Hoe kijk jij tegen deze ontwikkeling aan? Wellicht kunnen we de kennis delen en toepassen in het meedenken en/of realiseren van maatregelen om een veilige werkomgeving te creëren in deze ´huidige en toekomstige anderhalve meter”-samenleving.

Voor nu: #staysafe #stayhome!

Neem contact op