Opslag inboedel tarieven

Flexibele opslagmogelijkheden

Er zijn veel aanbieders voor de opslag van inboedels. Wat zijn de opslag inboedel tarieven? En zijn deze één op één met elkaar te vergelijken? Waarschijnlijk niet. Want de opslag inboedel tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het soort van opslag, de grootte van de opslagruimte, de kwaliteit, controle en veiligheid om maar eens wat te noemen. UTS biedt flexibele opslagmogelijkheden voor alle soorten opslag.

Praktisch

Onze opslagdepots liggen verspreid door heel Nederland en zijn goed bereikbaar. Dat betekent dat er altijd een opslagruimte in de buurt is. Maar soms is het juist handiger als die opslagruimte zich helemaal ergens anders bevindt. Dat kan voor het logistieke proces praktischer zijn. Denk maar eens aan het verhuizen naar een andere stad. Voor een logische logistieke afhandeling kan het (tijdelijk) opslaan van de inboedel in de buurt van de nieuwe locatie dan uitkomst bieden.

Perfecte condities

De luchtvochtigheid en temperatuur hebben vaak invloed op de kwaliteit van de opgeslagen goederen. Ook zijn sommige goederen kwetsbaarder dan anderen. UTS beschikt over de perfecte opslagcondities voor vrijwel alle soorten goederen. Zo hebben wij geklimatiseerde transport- en opslagmogelijkheden voor bijvoorbeeld kunstobjecten.

Veiligheid en controle

Niet iedereen kan en mag toegang krijgen tot de opslag. Daarom geven wij alleen aan geautoriseerde personen toegang. De opslagruimtes zijn elektronisch beveiligd en voorzien van alarm. Ook zijn de ruimtes beschermd tegen brand en ongedierte. Verder kunnen bewakingscamera’s worden ingezet. Onze medewerkers beschikken allemaal over een VOG verklaring. Bovendien krijgen ook zij alleen toegang tot opslagdepots als ze daartoe bevoegd zijn.

Inrichting en grootte opslagruimte

Afhankelijk van de behoefte wordt de opslagruimte voorzien van legbordstellingen, palletstellingen of paternoste kasten. Ook de grootte van de opslagruimte is afhankelijk van de behoefte.

Passende oplossing

Wij stemmen onze dienstverlening geheel af op de wensen van de klant. Het volume, de inrichting en de juiste condities bepalen grotendeels de prijs van de opslagruimte. Wat de behoefte aan extra opslagruimte ook is, wij vinden altijd een passende oplossing voor ieders budget. Bel of kom langs en wij geven je onze opslag inboedel tarieven, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Neem contact op