Warehousemanagement van UTS

Opslag van goederen

Bij het opslaan van goederen is het belangrijk om altijd en overal inzage te hebben in de actuele voorraad. Bij UTS is dat mogelijk. Wij werken met een digitaal voorraadbeheersysteem. Alle mutaties in de voorraad worden nauwkeurig geregistreerd. Hierdoor geven wij je een realtime inzicht in de voorraad. Dat betekent dat je altijd exact weet wat je voorraad is.

Voorraadmutaties

Elke toename of afname van de voorraad wordt vastgelegd en direct zichtbaar gemaakt via ons voorraadbeheersysteem. Dit is handig voor zowel het tijdelijk als langdurig opslaan van goederen. Onze opslagdepots zijn verspreid door heel Nederland. Dat maakt het eenvoudig om goederen dicht bij de uiteindelijke bestemming op te slaan. Onze klanten zijn blij met deze verregaande vorm van dienstverlening.

Hoe werkt ons voorraadbeheersysteem bij de opslag van goederen?

Onze opdrachtgever heeft overal en altijd toegang tot ons verhuisportaal, waarin ons voorraadbeheersysteem is geïntegreerd. In ons verhuisportaal dient zij een verzoek in om goederen vanuit een opslagdepot af te leveren op een specifiek adres. Ook kan onze opdrachtgever verzoeken om goederen vanaf een adres naar een opslagdepot te brengen. De aanvraag wordt automatisch via e-mail bevestigd en wij handelen de aanvraag conform de afgesproken responstijd af. Op de afgesproken datum sturen wij de juiste medewerker die de goederen uit opslag niet alleen aflevert of ophaalt maar ook kan (de)monteren. Alle mutaties leggen we vast in het voorraadbeheersysteem.

Managementrapportage

Wij registreren zorgvuldig alle aanvragen, controleren het goedkeuren ervan en leggen mutaties in de voorraad nauwkeurig vast. De goederen worden nagekeken om te beoordelen of ze opnieuw ingezet kunnen worden. Wij voeren voor onze opdrachtgevers ook meubels af naar de stort of wij geven meubels een tweede leven, waarbij wij samenwerken met Gispen en Triboo. In een heldere managementrapportage leggen wij aan onze opdrachtgever verantwoordelijkheid af.

Warehousemanagement system

Met ons voorraadbeheersysteem (warehousemanagement system) bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening.  Indien er speciale condities (bijvoorbeeld temperatuur) nodig zijn om goederen op te slaan, dan houden we daar zowel bij de opslag als het vervoer rekening mee.

Wil jij ook 24/7 inzicht in je voorraad? Maak dan een afspraak dan vertellen we je alles over ons voorraadbeheersysteem.

Neem contact op