UTS Abbink gekozen tot Erkende Project Verhuizer van het jaar 2018

Verhuisbedrijf UTS Abbink uit Den Haag is bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar. De award werd uitgereikt op maandag 28 mei 2018 in Green Valley op de campus van TU Delft, tijdens de jaarlijkse vakbijeenkomst van de Erkende Project Verhuizers. Directeur Erwin Bouman ontving, uit handen van EPV-voorzitter Eric Sens, de prestigieuze EPV AWARD 2018.

Volle inzet

De prijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten van de klanttevredenheid, waaronder kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs is vooral een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten vormen de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2018: UTS Abbink.

Erwin Bouman: “De titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar is vooral een erkenning voor de kwaliteit en inzet van ons volledige verhuisteam. Van verhuizer tot planner en van binnendienst tot accountmanager, iedereen werkt als team aan een zakelijke verhuizing. Wij feliciteren onze medewerkers dan ook van harte met de titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2018!”

Foto bijschrift: Erwin Bouman, Algemeen Directeur UTS Abbink, heeft de EPV AWARD 2018 uitgereikt gekregen.

Neem contact op