Zakelijk verhuizen

Zakelijke verhuizing

De ene zakelijke verhuizing is de andere niet. Al hebben wij decennia lang ervaring met zakelijk verhuizen, niet één verhuizing is hetzelfde. Vandaar dat we elke situatie opnieuw onderzoeken. Dat neemt niet weg dat wij snel een efficiënt te werk gaan. Want door onze gespecialiseerde kennis en zorgvuldig samengestelde draaiboeken, maken we ook van jouw bedrijfs verhuizing een succes!

Minimale uitval werkprocessen

Ons uitgangspunt bij elke zakelijke verhuizing is een minimale uitvaltijd. Wij besparen je tijd en geld door de werkprocessen zo lang mogelijk operationeel te houden. Met een minutieuze planning en accurate uitvoering zorgen we dat de uitvaltijd minimaal zal zijn.

Voorbereiding

In de voorbereidingsfase gaan we zeer secuur te werk. Want een goede voorbereiding is bepalend voor het succes van de verhuizing. Wij hanteren een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat we hele organisatie onder de loep nemen om te oordelen welke invloed de aanstaande verhuizing heeft op de mensen en werkprocessen. Door zorgvuldig alles in kaart te brengen, komen jij en je medewerkers niet voor verrassingen te staan. Onze voorbereiding levert uiteindelijk een draaiboek op, waarin de zakelijke verhuizing tot in het kleinste detail is vastgelegd.

Communicatie is ‘key’

Niets is zo belangrijk als goede communicatie. Want door goed met mensen te communiceren, kunnen we knelpunten boven tafel krijgen en verhelpen. Als iedereen op de dag van de verhuizing weet wat hem of haar te wachten staat, verloopt de verhuizing soepel en volgens plan.

Diensten voor grote en kleine zakelijke verhuizing

Of je nu een grote of kleine zakelijke verhuizing hebt, maakt niet uit. Wij leveren allerlei diensten die passen bij jouw organisatie en jouw bedrijfsverhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de montage en installatie van meubels en ICT middelen. Kijk op de pagina Diensten welke aanvullende diensten wij te bieden hebben.

Branches

Ons uitgebreide dienstenpakket en onze gespecialiseerde kennis van uiteenlopende branches zorgen ervoor dat ook jouw bedrijfsverhuizing soepel zal verlopen. Wil je weten wat we voor jouw zakelijke verhuizing kunnen betekenen? Laat je naam dan achter bij onze Servicedesk, dan nemen we snel contact met je op.

Neem contact op