Een mooi geschenk aan Stichting Vrienden van Bravis

Ieder jaar bedanken de bedrijven UTS van Egeraat Verhuizingen en Darvi Transport hun klanten voor de prettige samenwerking met een relatiegeschenk. Maar door het Coronavirus lopen dingen anders dan ze gewend zijn en vonden ze het niet gepast om, na de dringende oproep om zoveel mogelijk vanuit thuis te werken, een geschenk bij hun klanten te bezorgen. Daarom besloten de medewerkers en de directie van UTS van Egeraat Verhuizingen en Darvi Transport om hun klanten dit jaar op een aangepaste wijze te bedanken. Ze maken een bedrag over aan de Stichting Vrienden van Bravis uit naam van al hun klanten.

UTS van Egeraat Verhuizingen en Darvi Transport vinden het juist in deze tijd, waarin de mensen in de zorg enorme prestaties leveren, toepasselijk om deze donatie uit naam van al hun klanten aan de Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis te schenken.

De vrienden zijn blij verrast door donatie en danken alle klanten, medewerkers en de directies van UTS van Egeraat Verhuizingen en Darvi Transport hartelijk voor dit mooie initiatief.

Neem contact op