Vacature: BBL-student Logistiek Medewerker Niveau 2 bij UTS

Werklocatie: Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven of Breda

Hou jij van uitdagingen en afwisseling? Wil jij werken op toffe locaties, zoals banken, hogescholen en universiteiten of grote bedrijven? En vind je het belangrijk om veilig te werken en wil je jezelf ontwikkelen tot logistieke topper?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons:

Bij UTS staat maatwerk centraal. We regelen niet alleen de fysieke verhuizing, maar bieden onze klanten ook projectmanagement, montage-, installatie- en ICT-werkzaamheden aan. Zo kunnen wij elke klus soepel laten verlopen en de klant maximaal ontzorgen.

Of het nu gaat om scholen, zorginstellingen of kantoren, elk project is anders en vereist een unieke aanpak! Als erkend leerbedrijf bieden wij MBO-studenten (zowel BOL als BBL) de kans om in onze inspirerende omgeving te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

Werkzaamheden:

Als BBL-student Logistiek Medewerker Niveau 2 bij ons ga je aan de slag met verschillende taken zoals het assisteren bij projectverhuizingen bij de klant op locatie, demonteren en monteren van vergader-opstellingen, het laden en lossen van vrachtwagens én ga je aan de slag in één van onze boeiende magazijnen. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd te leren, je bent vanaf dag 1 onderdeel van team-UTS en je zal bij presteren je taken en verantwoordelijkheden zien groeien. Alles is mogelijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een enthousiaste en gemotiveerde BBL-student en heb je interesse in de logistieke wereld? Ben je minimaal 17 jaar (bij de start van de studie) en heb je een afgerond vmbo-diploma, overgangsbewijs havo 3/4 of entreeopleiding? Én vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken? Of ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je graag een carrièreswitch maken? Dan zoeken wij jou!

Opleiding:

Tijdens jouw opleiding krijg je de kans om verschillende vaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Denk aan het werken en rijden met heftrucks, assisteren bij verhuizingen en het efficiënt laden en lossen van vrachtwagens. Je wordt begeleid door ervaren leermeesters die je ondersteunen en stimuleren zelfstandig aan de slag te gaan en keuzes te maken.

Je gaat 4 dagen in de week in de praktijk aan de slag en 1 dag krijg je op onze locatie les van docenten. Op die manier kun je de theorie meteen in de praktijk toepassen met opdrachten.

Belangrijk om te weten: je wordt/ bent ingeschreven bij het ROC Midden Nederland. Samen met het ROC MN verzorgen wij de lessen. Je krijgt les op onze locatie in Utrecht (het vervoer wordt hiervoor onderling afgestemd met UTS).

Ben je ingeschreven bij een andere mbo-school? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kenmerken:

  • Start van de opleiding is in september 2024;
  • Mbo-opleiding niveau 2 | BBL-traject;
  • Inschrijving bij het ROC Midden Nederland;
  • Werken en leren gecombineerd;
  • Begeleiding door ervaren leermeesters;
  • Baangarantie bij UTS na je opleiding;
  • Mogelijkheid tot doorgroeien na je opleiding;
  • Onderdeel van het team;
  • Salaris volgens de caovanaf de start van je opleiding.

Contact:

Heb je interesse in deze opleiding? Neem contact met ons op! Via onderstaande link kun je meer informatie vinden of je inschrijven voor onze bedrijfsschool: www.uts.nl/werken-en-leren/

Contactpersoon: Laurens Kersbergen

Tel: +31 6 38 69 16 67

Email: werkenenleren@uts-nederland.nl

BOL-BBL-UTS-Convoi