Een mooi project voor een grote landelijke opdrachtgever.

UTS Nederland heeft een gaaf project verzorgd voor een grote landelijke opdrachtgever. Dit project hebben wij onderverdeeld in fases. Benieuwd hoe deze fases zijn verlopen? Lees dan gauw verder!

Tijdens fase 1 hebben wij van een groot aantal werkplekken de monitoren verwijderd uit verschillende panden. Deze monitoren zijn centraal opgeslagen in Utrecht bij UTS Van der Lee/Cors de Jongh. Van deze monitoren hebben we een deel gebruikt om thuiswerkplekken in te richten. De overige monitoren zijn door onze landelijke opdrachtgever geschonken aan een van hun samenwerkingspartners. Deze partners zetten mensen met een arbeidsbeperking in om de monitoren te upgraden of te ontmantelen.

Tijdens fase twee hebben we nogmaals een groot aantal monitoren weggehaald uit de kantoren. Wederom zijn deze monitoren opgeslagen bij UTS Van der Lee/Cors de Jongh. Een deel daarvan is weer naar verschillende thuiswerkplekken gegaan én een deel naar de samenwerkingspartner.

Tijdens fase 3 en dus ook de laatste fase hebben we tegelijkertijd met het weghalen van de eerste lichting monitoren, de nieuwe monitoren op de werkplekken geplaatst en aangesloten. In de opslag van UTS Van der Lee/Cors de Jongh worden de nieuwe monitoren eerst uitgepakt, bekabeld en gemonteerd in het docking station. De oude docking stations zijn door ons gedemonteerd: de oude bekabeling is verwijderd, gesorteerd in onze opslagloods en gaat naar goede doelen. Deze laatste werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Social return dus.

Heb je als organisatie ook hulp nodig bij het verplaatsen of verwijderen van jouw werkplekken? En zoek je daarbij een juiste bestemming of opslag? Dan ben je bij UTS Nederland aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op